De wereld in SEIKO-kleuren

Alle tinten zijn beschikbaar op alle SEIKO-glazen, zelfs op hele dunne glazen (met uitzondering van fotochromische glazen). SEIKO-glazen zijn beschikbaar in meer dan 200 kleurvariaties. Zij combineren elegantie met bescherming tegen schadelijke ultraviolette straling. Alle getinte glazen zijn standaard voorzien van verharde en antireflecterende coatings en van de makkelijk te reinigen SuperClean-coating. Deze garanderen een optimaal draagcomfort en zicht.

Breng kleur in uw leven met SEIKO-tinten. 

 

 

Klik op de afbeelding om
het SEIKO-kleurenpalet weer te gevenSEIKO 1.67 Transitions®

Zo helder mogelijk - zo donker als nodig - in recordtijd!
SEIKO 1.67 Transitions® is een intelligent glas dat zich automatisch aan verschillende lichtomstandigheden aanpast. De glazen zijn binnenshuis bijna volledig transparant en worden binnen enkele seconden donker zodra ze aan zonlicht blootgesteld worden.

Zo worden uw ogen tegelijkertijd beschermd tegen kunstmatige lichtgolven en ultraviolette straling. De SEIKO-glazen 1.67 Transitions® vormen de ideale keuze voor dunne en lichte brillen voor het dagelijkse gebruik. U merkt nauwelijks dat u ze op heeft. SEIKO was de eerste onderneming ter wereld die deze unieke combinatie van dunne en lichte materialen met de fotochromische techniek op de markt bracht.