Door SEIKO Optical Europe verkochte glazen

De beste keuze voor u: SEIKO Optical produceert dunne en lichte glazen onder het merk SEIKO en Starvision voor alle mogelijke situaties in het dagelijkse leven. In uw vrije tijd of op de werkplek, op vakantie of tijdens het beoefenen van hobby's. SEIKO Optical is toonaangevend in de ontwikkeling en productie van topglazen, zowel wat betreft de gebruikte materialen als het ontwerp van het glas. Een combinatie van comfort en kwaliteit die u gerust kunt verwachten van een innoverend bedrijf.

Dunne glazen: Op onze site zult u het woord "index" tegenkomen. In de glasindustrie bepaalt de index het vermogen van het glas om lichtstralen af te buigen. De hoeveelheid afgebogen lichtstralen bepaalt de dikte van uw glas: hoe hoger de index, hoe dunner en lichter het glas

Multifocale glazen: Sommige mensen dragen 'unifocale glazen'. Deze glazen corrigeren gewoonlijk bij- of verziendheid. Rond het veertigste levensjaar worden de meeste mensen 'verziend' en hebben ze een hulpmiddel nodig om dichtbij te kunnen kijken, bijvoorbeeld als tijdens het lezen. Om verzienden te helpen om duidelijk te kunnen lezen en voorwerpen die veraf zijn scherp te kunnen zien zonder dat ze een andere bril moeten opzetten, produceert SEIKO Optical progressieve glazen die een duidelijk zicht garanderen bij om het even welke afstand.

Veiligere glazen: Al onze glazen worden geproduceerd met materialen die doorgaans "organisch" genoemd worden. In vergelijking met minerale glazen zijn organische glazen lichter en zijn ze beter bestand tegen schokken. De brildrager kan dus met een gerust hart achterover leunen.