Individuele progressieve glazen

Bepaalde producten van hoge kwaliteit worden enthousiast onthaald omdat ze anders en persoonlijk zijn, maar vooral omdat ze ons comfort en onze levenskwaliteit verhogen.

Het individuele progressieve SEIKO NEO-glas is ontworpen als exclusief hulpmiddel dat speciaal voor uw ogen op maat wordt gemaakt. En dit in alle mogelijk omstandigheden: bij wandelingen, achter het stuur, tijdens het beoefenen van sport, hobby's, terwijl u zich concentreert voor een computerscherm, tijdens vergaderingen of als u zich ontspant met een goed boek. Individuele progressieve glazen garanderen u het meest comfortabele zicht omdat zij speciaal ontworpen zijn voor van uw persoonlijke eisen.

Vandaag is exclusiviteit niet langer synoniem aan "zo duur dat niemand het kan betalen", maar van "zo persoonlijk dat ik me anders voel".

Wij maken deze glazen voor onze klanten, zodat ze ontspannen van een comfortabel zicht kunnen genieten. SEIKO NEO is bekroond met de Japanse prijs voor productontwerpen, uitgereikt door JIDPO (Organisatie voor de promotie van Japanse industriële ontwerpen), de "Good Design Award 2003-2004". ... hoe kunt u deze kans niet grijpen?

Vraag uw opticien naar de individuele progressieve glazen SEIKO NEO

Beperkt gezichtsveld met klassieke progressieve glazen
Helder en groter gezichtsveld op alle afstanden met SEIKO NEO